Echipa Euromed este formată dintr-o echipă de medici, specialiști și asistente medicale, pregătiți special pentru nevoile dumnevoastră.

Investigații medicale în următoarele domenii: neurologie, psihiatrie, ORL, medicină internă, ginecologie, oftalmologie, ortopedie, chirurgie, pediatrie, dermatovenerice, endocrinologie, urologie și analize de sânge.
Oferim și fișe medicale auto, fișe medicale siguranța circulației, fișe medicale port armă, certificat prenupțial, medicina muncii.

Formular de contact

Date de identificare fiscală

Denumire: ALVA EUROMED CONSULT SRL
CUI: 16250607
Nr.ord.in registrul comertului: J29/571/17.03.2004
Sediul social: strada Zimbrului, nr. 8, cladirea C1, Ploiesti, PRAHOVA

Echipa Euromed

Contextual icon Euromed

Profesionalism

Aceasta este calitatea care garantează pacienților că beneficiază de cele mai bune servicii medicale. Considerăm că profesionalismul este baza de legătură dintre medicină și pacienți, iar Interesele pacientului se plasează înaintea intereselor medicului.

Contextual icon Euromed

Cunoștințe bine întemeiate

Echipa Euromed studiază în permanentă tratate medicale, dar și ultimele lucrări din domeniu și participă la diferite conferințe și întruniri, pentru a fi în pas cu dezvoltarea medicinei.

Contextual icon Euromed

Compasiune și empatie

Medicii și asistentele care compun echipa Euromed au dezvoltat simțul dedicării către pacient și către meserie, împreună cu simțul îngrijorării. Aceasta este calitatea care îl face pe medic să își facă datoria și atunci când este obosit.

Contextual icon Euromed

Aptitudini de comunicare

Echipa Euromed are abilitate bună de comunicare, deoarece să fii un medic bun înseamnă mai mult decât excelență academică. Se implică aptitudini, angajament și mai presus de orice, această meserie înseamnă un serviciu făcut cu inima.

Contextual icon Euromed

Simțul responsabilității

Echipa Euromed este dedicat sută la sută profesiei. Fiecare medic și asistență știe să facă lucrurile cum trebuie și să își dedice timpul pentru pacienții ce au nevoie de ajutor. Medicii depun jurământul lui Hipocrate, dar simțul responsabilității către sănătatea deplină a pacientului este cea mai importantă.