De ce ai nevoie de fisa medicala pentru siguranta transporturilor

Ai nevoie de aceasta pentru a diminua riscurile care sunt prezente de zi cu zi in traficul feroviar si rutier. Din aceasta pricina au fost emise mai multe reglementari care arata pericolul de nu a avea o fisa medicala pentru siguranta transporturilor conform cadrului inscris in acest domeniu.
Pentru a obtine aceasta fisa ai nevoie de documentul de identitate si o adeverinta de la medicul de familie privind starea dumneavoastra de sanatate.
Efectuarea analizelor:
Conducatorii auto nu au voie sa manance cu minim 12 ore inainte de ora recoltarii de sange.

Ce este o Fisa medicala pentru siguranta transporturilor

EuroMed este o unitate medicala autorizata de catre MinistreruL Transporturilor.
Fisa medicala pentru siguranta transporturilor  este fisa de care orice conducator ce sunt implicati in siguranta transporturilor rutiere sau feroviare are nevoie pentru a putea circula in trafic conform legistlatiei in vigoare (Ordin nr. 1256/1390/2013) pentru aprobarea normelor metodologice avand in vedea examinarea medicala si cea psihologica.
Fisa medicala pentru siguranta transporturilor se refera la metode si masuri de siguranta pentru a preveni din a muri sau a avea un accident.

Unde poti efectua o fisa medicala in Ploiesti!

La policlinica EuroMed puteti beneficia de fisa medica pentru siguranta transportortul rutier sau feroviar. Va asteptam la  Str. Zimbrului, Nr. 8, Ploiești, Prahova, România sau Str. Văleni, Nr. 39, Ploiești, Prahova, România.