Cele mai bune servicii medicale de ambulatoriu din Ploiesti, Romania

Suntem o companie de servicii medicale situata in Ploiesti, Romania. Oferim servicii medicale poporului roman si oferim servicii medicale si strainilor.

Oferim urmatoarele servicii:

- Consultatii medicale

- Teste diagnostice

- Îngrijire de urgență

- Îngrijire de urgenţă

-Controale de sănătate

- examene medicale pentru munca sau activitati sportive

Tipuri de servicii în ambulatoriu oferite de EUROMED

EUROMED este un furnizor de servicii medicale care oferă servicii în ambulatoriu pacienților săi. Oferă o gamă largă de servicii, cum ar fi consultații medicale, teste de diagnostic și tratament. Compania ofera si alte servicii medicale precum chirurgie si ingrijire dentara.

Policlinica are o echipă de profesioniști cu experiență, calificați în domeniul medicinei. Specialiștii EUROMED lucrează în diferite domenii precum Neurologie, Psihiatrie, ORL, Oftalmologie, Ortopedie, Chirurgie, Urologie.

La ce să ne așteptăm de la consultantul nostru medical?

Consultanții medicali sunt profesioniști medicali care ajută pacienții în diagnosticarea, tratamentul și prevenirea bolilor.

Un consultant medical este un profesionist medical care ajută pacienții cu diagnosticarea, tratamentul și prevenirea bolilor. Rolul lor într-o unitate de ambulatoriu este de a oferi sfaturi pentru noile tratamente, de a se asigura că pacientul este la curent cu toate opțiunile pe care le are la dispoziție și de a oferi sprijin pentru recuperarea acestuia.

Cum ne găsiți și când trebuie să stabiliți o întâlnire?

Această secțiune vă va ghida prin procesul de găsire a unei unități medicale în apropierea dvs. atunci când trebuie să faceți o programare la o clinică.

În primul rând, va trebui să găsiți cea mai apropiată unitate medicală. Acest lucru se poate face prin căutarea pe hartă sau căutând prin lista noastră de clinici din Ploiești.

În al doilea rând, va trebui să aflați când sunt deschise și cum să faceți o întâlnire cu noi.

În al treilea rând, dacă este prima dată când sunteți acolo, vă recomandăm să sunați înainte și să cereți indicații de la personalul EUROMED. Ei pot avea chiar și câteva informații despre parcare sau opțiuni de transport pentru vizita dumneavoastră.

Vă suntem la dispoziție la numărul de telefon 0725590016, pe Email office@policlinicaeuromed.ro sau fizic pe Str. Zimbrului, Nr. 8, Ploiești, Prahova, România sau Str. Văleni, Nr. 39, Ploiești, Prahova, România