Urticaria intre banal si pericol

URTICARIA INTRE BANAL SI PERICOL

Urticaria intre banal si pericol
Urticaria intre banal si pericol

Urticaria intre banal si pericol. De ce? Pentru ca majoritatea cazurilor de urticarie sunt forme usoare, care nu pun in pericol sanatatea persoanei care le are pe piele. Doar 10% din urticarii sunt produse de un mecanism alergic, in timp ce restul de 90% sunt non-alergice.

Urticaria seamana cu leziunile provocate de urzica, deci sunt foarte usor de recunoascut. Singura diferenta este aceea ca in cazul urticariei nu se percepe durere ci mancarime.

Urticaria intre banal si pericol
Urticaria intre banal si pericol

Se considera ca urticaria este o afectiune dermatologica intre banal si pericol. De obicei oamenii au forme usoare de urticarie sau produse pe fond nervos. Periculoase sunt cele provocate de ingerarea unor medicamente.In astfel de cazuri este foarte probabil, daca nu se intrerupe tratamentul sa se ajunga pana la soc anafilactic(adica o reactie de hipersensibilitate generalizata sau sistemica severa cu debut rapid si care poate duce la deces).

Deci nu neglijati urticariile si nu asteptati sa observati daca va aflati in fata unui caz usor. Doar un medic specialist poate sa constate acest lucru si sa ia toate masurile care se impun pentru a va reda sanatatea.

Urticaria intre banal si pericol
Urticaria intre banal si pericol

Policlinica cu plata Euromed Ploiesti dispune de cel mai bun cabinet dermatoveneric din judetul Prahova. Aici isi desfasoara activitatea medicul Carmen Sabau, renumit pentru calitatile sale deosebite si rezultatele bune obtinute cu pacientii sai. Puteti cere ajutor pentru urticarii sau orice alte afectiuni ale pielii.

Pentru informatii suplimentare si programari, va rugam sa apelati unul dintre numerele noastre de telefon. De asemenea trebuie sa stiti ca programarile se pot face si direct la receptia institutiei din Ploiesti, strada Zimbrului, numarul 8.

Policlinica cu plata Euromed are program zilnic, de luni pana vineri, cu incepere de la ora 09.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.