Sforaitul- disconfort sau afectiune

Sforaitul – disconfort sau afectiune

 

Sforaitul- disconfort sau afectiune
Sforaitul- disconfort sau afectiune

Sforaitul – disconfort sau afectiune? Este o intrebare pe care ne-am pus-o fiecare dintre noi, cel putin o data in viata, fie pentru reprizele de sforait ale partenerului, a unuia dintre parinti sau a copilului. Daca la adulti poate fi o problema care apare din cand in cand, acelasi lucru se poate intampla si in cazul nou-nascutilor, in special a celor prematuri, care inca nu au sistemul respirator bine dezvoltat si pot sforai in somn.

In ceea ce priveste sforaitul la adulti, daca se intampla ocazional, putem da vina pe oboseala acumulata sau pe consumul de alcool. Daca insa reprizele de sforait devin o regula este bine sa dam o fuga la medic.

Sforaitul- disconfort sau afectiune
Sforaitul- disconfort sau afectiune

Deci, la intrebarea sforaitul- disconfort sau afectiune exista raspuns. Este un simplu disconfort atunci cand vorbim de reprize ocazionale, ca rezultat al oboselii sau a consumului de alcool sau de o afectiune atunci cand devine o regula ca noapte de noapte sa se petreaca astfel de momente.

Policlinica Euromed va sta la dispozitie cu cel mai nou si modern cabinet ORL, unde puteti afla care este cauza sforaitului si cum puteti scapa de el.

Sforaitul- disconfort sau afectiune
Sforaitul- disconfort sau afectiune

Desi poate parea o problema de sanatate banala, careia nu prea merita sa-i dam atentie, trebuie sa stiti ca sforaitul poate duce la reprize de apnee, de oprire a respiratiei. Daca respiratia se opreste prea mult timp, poate surveni  moartea subita.

De cele mai multe ori, in urma investigatiilor medicale efectuate intr-un cabinet, se constata ca sforaitul este ca rezultat al polipilor, care printr-o mica interventie chirurgicala, nedureroasa si lipsita de riscuri, sunt inlaturati in doar cateva minute.

In cabinetul ORL al policlinicii Euromed isi desfasoara activitatea

– dr, Anelis Oprescu.

Puteti apela la serviciile noastre medicale  fie in urma unei programari telefonice  fie prin simpla prezentare la sediul institutiei noastre de pe strada Zimbrului, numarul 8.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.