Policlinica Ploiesti Contact

Contact Policlinica Ploiesti Euromed

 

Ploiesti, Strada Zimbrului, Nr. 8

Tel/Fax: 0344 143 246

Vodafone: 0725 590 016

Orange: 0752 113 123

Policlinica Ploiesti se gaseste intr-un loc foarte accesibil tuturor categoriilor de persoane. Fie ca aveti autoturism propriu sau nu, la policinica Euromed se poate ajunge extrem de usor din orice colt al orasului sau din afara lui. Puteti folosi mijloace de transport in comun sau autoturismul personal.

Euromed se afla la 50 de metri de Ekatrust, 200 de metri distanta de strada Gheorghe Grigore Cantacuzino  si la mai putin de 400 de metri de scoala cu clasele I-VIII Profesor Nicolae Simache.

Daca alegeti sa va prezentati a clinica folosind un mijloc de transport in comun, puteti utiliza unul din traseele: 22,35 B,39,300,202 etc.

Programul de functionare al cabinetelor este zilnic, de luni pana vineri. Pacientii sunt primiti in intervalul orar 08.30.- 17.30.

Investigatii medicale in urmatoarele domenii : Neurologie, Psihiatrie, ORL, Medicina Interna,Ginecologie, Oftalmologie- Fise medicale auto, Fise medicale siguranta circulatiei, Fise medicale port arma, Certificat prenuptial, Ortopedie, Chirurgie, Pediatrie, Dermatovenerice, Endocrinologie,Urologie si Medicina muncii analize de sange.

Echipa Euromed este formata din 14 medici primari si specialisti si 10 asistente medicale calificate.

Policlinica Ploiesti Contact

Contact e-mail: office@policlinicaeuromed.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.