Pierderea mirosului

PIERDEREA MIROSULUI

Pierderea mirosului
Pierderea mirosului

Simturile sunt o componenta esentiala in viata oamenilor. Pierderea unuia dintre ele, provoca disconfort major si diminuarea calitatii vietii. Imaginati-va ce ar insemna pentru dumneavoastra, spre exemplu, pierdere mirosului…Ar fi extrem de neplacut!

De la mirosul fin de parfum, la mireasca delicata a mancarii preferate sau poate la incapacitatea prevenirii unui accident, cum ar fi poate scapari de gaze , pe care nu le puteti simti, pierderea mirosului este un adevarat dezastru pentru toti celor care li se intampla.

Pierderea mirosului
Pierderea mirosului

Pierderea mirosului poate fi temporara, ca urmare a unei raceli sau diferite alergii. In acest caz nu afecteaza individul, insa exista situatii cand pierderea simtului devine o afectiune.

Mai exact  tulburari de miros de cauza neurologica: tumori cerebrale, ateroscleroza cerebrala,rinite crustoase, in tumori benigne sau maligne extinse la nivelul sistemului olfactiv. In cazul tumorilor maligne, boli degenerative (Alzheimer, Parkinson) la varstnici. Acestea se manifesta in special prin asa-numitele mirosuri false. Tulburari de miros apar si in urma traumatismelor cranio-faciale

Pierderea mirosului
Pierderea mirosului

Daca si dumneavoastra sau o persoana draga  se confrunta cu pierderea mirosului, este bine sa va adrestati de urgenta medicului ORL-ist.

Policlinica cu plata Euromed Ploiesti va sta la dispozitie cu cel mai nou si performant cabinet ORL din judetul Prahova, unde isi desfasoara activitatea doi medici ce va pot acorda ajutor in afectiunile ORL.

Pentru informatii suplimentare si/sau programari puteti sa utilizati unul dintre numerele noastre de telefon sau sa va prezentati direct la sediul institutiei din strada Zimbrului, numarul 8.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.