Picioarele nelinistite, la neurolog?

PICIOARELE NELINISTITE, LA NEUROLOG?

Picioarele nelinistite, la neurolog?
Picioarele nelinistite, la neurolog?

Picioarele nelinistite, la neurolog? Sigur acolo trebuie sa mearga toti acei bolnavi care au astfel de simptome suparatoare. Sindromul picioarelor nelinistite este o afectiune neurologica. Este motivul pentru care sindromul picioarelor nelinistite tine de neurolog.

Cei care sufera de acest sindrom resimt la nivelul picioarelor senzatii inconfortabile , senzatii care devin din ce in ce mai suparatoare in timpul noptii, atunci cand persoana in cauza nu si-a miscat picioarele pentru o perioada indelungata de timp sau in perioadele de relaxare.

Picioarele nelinistite, la neurolog?
Picioarele nelinistite, la neurolog?

Picioarele nelinistite, la neurolog? Da! Si nu la orice neurolog. Ci la cel mai bun  din judetul Prahova, care isi desfasoara activitatea la cabinetul de neurologie a Policlinicii Euromed din Ploiesti.

DR.Dragomirescu Elena este medic primar neurolog, avand o cariera bogata in domeniul medical, de peste 30 ani.

Doar un astfel de medic va poate ajuta cu Sindromul picioarelor nelinistite. Cu Plna de investigatii si tratament personalizat.

Picioarele nelinistite, la neurolog?
Picioarele nelinistite, la neurolog?

Simptomele sindromului picioare nelinistite se agraveaza, de obicei, seara si in prima parte a noptii, respectiv intre orele 18.00 si 4 dimineata. Deci aceste persoane vor avea probleme majore si cu odihna si calitatea somnului . Agravarea              simptomelor in perioada odihnei si a noptii reprezinta un model distinct, specific sindromului picioarelor nelinistite. Somnul este tulburat din cauza acestei afectiuni, reducand semnificativ calitatea vietii unei persoane.

Se pare ca sindromul picioarelor nelinistite afecteaza in special femeile, insa nici barbatii nu sunt scutiti . Sindromul apare cu precadere  la persoane de varsta mijlocie sau mai în varsta.

Va puteti programa la cabinetul de neurologie al policlinicii Euromed utilizand unul dintre numerle noastre de telefon sau direct la receptia  institutiei noastre din Ploiesti, strada Zimbrului, numarul 8.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.