Micoza unghiei

 MICOZA UNGHIEI
 Foarte des intalnita, micoza unghiei este intalnita intr-un procent de

Micoza unghiei
Micoza unghiei

apoximativ 40% din totalul afectiunilor cunoscute la unghii. Micoza unghiei se manifesta prin modificarea transparentei lamei unghiale, care este, in acest caz mata,ingrosata si sfaramicioasa. Micoza unghiei afecteaza in general persoanele in varsta . Din pacate, afectiunea fiind contagioasa, toate unghiile vor fi afectate mai devreme sau mai tarziu daca nu se apeleaza la medic.

Uneori, micoza unghiei isi gaseste loc in vietile oamenilor pentru ca gaseste  mediul propice de a se dezvolta, cum ar fi spre exemplu purtarea de incaltaminte improprie(umeda si stramta) sau diferite

Micoza unghiei
Micoza unghiei

boli cronice care scad imunitatea organismului, folosirea de sosete si incaltaminte second hand. De asemenea micoza unghiei poate fi luata si cand se intra in contact cu diferite instrumente de manichiura si pedichiura nesterilizate. Cereti manichiuristei sa va faca unghiile doar cu instrumente de unica folosinta sau sa le sterilizeze in fata dumneavoastra. Ustensilele nesterilizate sunt adevarate focare de infectie, si nu doar in cazul micozelor.

Persoanele care observa micoze ale unghiei trebuie sa se prezinte

Micoza unghiei
Micoza unghiei

de urgenta la medic, inainte ca toate celelalte lamele unghiale sa fie afectate. Micozele se pot trata cu ajutorul medicamentelor orale antimicotice, prescrise de medicul dermatolog. Evitati tratamente luate de pe internet sau aflate de la prieteni si vecini, va pot afecta sanatatea unghiei si mai rau.

Policlinica cu plata Euromed din Ploiesti va sta la dispozitie cu cel mai bun cabinet dermatologic din judetul Prahova, unde puteti beneficia de tratamente individualizate ale micozei unghiei.
Pentru programari, va rugam sa apelati unul dintre numerele noastre de telefon.
Adresa policlinicii cu plata Euromed din Ploiesti este strada Zimbrului, numarul 8.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.