Insuficienta cardiaca

INSUFICIENTA CARDIACA

Insuficienta cardiaca
Insuficienta cardiaca

Daca suferiti de insuficienta cardiaca sau aveti simptome cum ca ar fi vorba de asa ceva, trebuie sa va gasiti un medic cardiolog care sa investigheze afectiunea si sa va prescrie cel mai bun tratament. O buna relatie cu medicul curant este esentiala in bolile cardiace, de aceea va propunem sa apelati la medicul Policlinicii cu plata Euromed din Ploiesti.  DR. Aura Vijiiac a fost adus in echipa Euromed de la spitalul Floreasca din Bucuresti, tocmai pentru ca suntem constienti cat de importanta este calitatea medicului in tratarea bolilor cardiace.

Insuficienta cardiaca
Insuficienta cardiaca

Insuficienta cardiaca este o afectiune destul de raspandita in randul romanilor. Nici prahovenii nu faca exceptie. Insuficienta cardiaca  reprezinta scaderea capacitatii inimii de a pompa si de a distribui suficient sange catre tesuturi. In lipsa unei cantitati suficiente de oxigen si de nutrienti, toate organele sufera.

De regula, acesta boala afecteaza partea stanga a inimii, insa sunt destul de multe cazuri cand este afectata si partea drepata si in cele mai grave situatii sunt afectate ambele parti.

Insuficienta cardiaca
Insuficienta cardiaca

In primul dintre cazuri sangele nu mai este pompat cum trebuie si stagneaza in plamani, iar lichidul trece din vasele de sange in tesutul pulmonar, determinand tulburari respiratorii.

Nu neglijati aceasta afectiune cardiaca si prezenta-ti cat mai urgent la medic. Cu ajutorul unui plan de investigatii eficient dar si tratament medicamentos puteti avea o viata aproape de normal.

Insuficienta cardiaca
Insuficienta cardiaca

Pentru informatii si programari va rugam sa apelati unul dintre numerele noastre de telefon. Medicul cardiolog are program in fiecare zi de marti a saptamanii.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.