Hemoragiile nazale

HEMORAGIILE NAZALE

Hemoragiile nazale
Hemoragiile nazale

Nu neglijati hemoragiile nazale, mai ales daca acestea devin o regula in viata dumneavoastra. Daca se intampla sa va confruntati o singura data  cu o astfel de situatie, probabil nu prezinta pericol pentru sanatatea dumneavoastra, dar si  in aceste cazuri o vizita la medicul ORL-ist va poate confirma sau infirma daca aveti motive de ingrijorare.

Mai frecvente in cazul copiilor, hemoragiile nazale pot fi prezente de fapt la orice varsta si pot fi o consecinta a unei boli grave. De aceea, sfatul nostru este sa preveniti decat sa tratati o eventuala afectiune.

Hemoragiile nazale
Hemoragiile nazale

Hemoragiile nazale pot fi o consecinta a unor infectii, precum rujeola, gripa sau virozele respiratorii. De asemenea, si bolile hematologice pot provoca sangerari la nivelul nasului, cand procesul de coagulare al sangelui este alterat.

Nu este exclus sa fie vorba de bolia vasculare sau tumori.

Hemoragiile nazale pot fi de asemenea si o consecinta a expunerii prelungite la soare. Aceste lucru insa nu exclude posibilitatea de a ne confrunta cu sangerari si pe timp de iarna. Ba dinpotriva! In sezonul rece sunt mai dese.

Pentru a depista cauza care duce la producerea hemoragiileor, adresati-va Policlinicii cu plata Euromed, care dispunde de cele mai bune cadre medicale din judetul Prahova si care va pot ajuta.

Hemoragiile nazale
Hemoragiile nazale

Pentru programari fi intrebari puteti apele unul dintre numerele noastre de telefon sau va puteti prezenta la receptia institutiei din Ploiesti, strada Zimbrului, numarul 8.

Programul de functionare al Policlinicii cu plata este zilnic, de luni pana vineri, in intervalul orar 09.00. – 17.30.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.