Dop de ceara

DOP DE CEARA

Dop de ceara
Dop de ceara

Ai impresia in permanenta ca urechile iti sunt infundate si ca auzul tau a scazut? Ai impresia ca auzi in ureche zgomote suparatoare? Da o fuga la medicul ORL-ist! Este posibil ca urechile sa fie infundate cu dopuri de cerumen sau, cum i se spune popular, ceara de urechi. Durerile de urechi pot fi un alt simptom de blocare a urechii cu ceara.

Igiena urechii este extrem de importanta pentru pastrarea sanatatii ei. La fiecare baie trebuie avut grija ca si urechile sa fie spalate , insa fara a se folosi produse de pe piata pentru igiena corporala a omului. Este suficienta apa calduta.

Dop de ceara
Dop de ceara

Persoanele care folosesc betisoarele de urechi fac mai des dopuri de ceara in urechi decat cei care nu le utilizeaza.

Medicii ORL-isti nu recomada utilizare de betisoare de urechi, mai ales ca exista riscul ca folosirea lor necorespunzatoare sa raneasca urechea in interior sau chiar perforarea timpanului.

Dop de ceara
Dop de ceara

Dopul de urechi apare mai des la copiii si asta pentru ca igiena urechii este mai complicata la varste fragede. Un control la medicul ORL-ist este indicat sa se faca cel putin o data e an, indiferent de varsta.

Policlinica cu plata Euromed din Ploiesti va sta la dispozitie cu un cabinet ORL care are dotari la standarde europene. Aici isi desfasoara activitatea doi medici ORL-isti.

Programul de functionare al cabinetului este zilnic, de luni pana vineri, cu incepere de la ora 09.00.

Programari se pot face la unul dintre numerele de telefon ale institutiei noastre sau direct la receptia policlinicii cu plata din strada Zimbrului, numarul 8.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.