Afectiunile coloanei

AFECTIUNILE COLOANEI

 

Afectiunile coloanei
Afectiunile coloanei

Durerile de spate au devenit tot mai dese si supratoare? Munca pe care o prestati(gen munca de birou, la masina de cusut, la diferite utilaje etc) va afecteaza coloana? Ati inceput chiar sa va miscati greu? Nu mai amanati nici o zi si programati-va la medic! Este posibil sa suferiti de una dintre afectiunile coloanei. Coloana vertebrala este cea mai importanta componenta a scheletului, care este formata din 33-34 vertebre suprapuse si  are o structura rezistenta, dar si flexibila, avand rol in sustinerea capului si trunchiului. Cand coloana sufera, aparatul locomotor este afectat si el.

Afectiunile coloanei
Afectiunile coloanei

Cele mai intalnite afectiuni ale coloanei sunt spondiloza, deteriorarea discului intravertebral, stenoza spinala sau spondilolisteza.

Cauzele  pentru aparitia afectiunilor coloanei sunt multiple. Poate fi vorba despre sedentarism, varsta inaintata, ranile mai vechi si obiceiurile mai putin sanatoase (cum ar fi spre exemplu pozitia corecta la scaunul de la birou) care isi pot pune amprenta asupra sanatatii coloanei vertebrale.

Afectiunile coloanei
Afectiunile coloanei

Afectiunile coloanei apar in viata a cel putin 80% dintre tineri si adulti, cauzand durere si neplaceri continue.

Indiferent de varsta pe care o aveti, afectiunile coloanei sunt resimtite la fel de intens si trebuie luate masuri de urgenta pentru a nu va afecta si mai mult calitatea vietii.

Afectiunile coloanei
Afectiunile coloanei

Daca va confruntati cu afectiuni ale coloanei, faceti o programare la policlinica cu plata Euromed din Ploiesti. Medicii nostrii va vor face investigatii amanuntite si va vor prescrie tratamente individualizate pentru a avea o coloana vertebrala perfecta sau cat se poate de sanatoasa, in situatia in are afectiunile sunt mult prea grave.

Puteti sa va programati la unul dintre numerle nastre de telefon sau puteti veni direct la sediul institutiei din strada Zimbrului, numarul 8.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.