600 de boli neurologice

600 DE BOLI NEUROLOGICE

600 de boli neurologice
600 de boli neurologice

In lume sunt cunoscute peste 600 de boli neurologice. Afectiunile sistemului nervos central pot fi inascute sau dobandite in cursul vietii, prin procesul de imbatranire sau sunt neoplastice, inflamatorii  ori de natura traumatica.

Bolile neurologice sunt afectiuni care se rasfrang asupra  creierului, maduvei spinarii si a nervilor din tot corpul.

Dintre cele 600 de bolineurologice, cele mai unoscute si raspandite sunt: Migrena, boala Alzhaimer, Parkinson, Epilepsia si Distrofia musculara.

600 de boli neurologice
600 de boli neurologice

Una dintre cele mai necrutatoare boli neurologice este Alzhaimer, care afecteaza de obicei persoanele trecute de varsta de 60 de ani. Aceasta este o boala progresiva, in care celulele creierului sunt distruse. Boala Alzheimer produce pierderi de memorie, dificultate in gandire, dificultati de planificare, schimbari de personalitate si probleme motrice. Boala Alzheimer se agraveaza in timp si este fatala.

Oricare ar fi afectiunea de care sufera o persona draga tie sau un apropiat, nu amana vizita la medic. Timpul este vital pentru personale care sufera de afectiuni neurologice si un plan de investigatii si tratament personalizat le poate inbunatati calitatea vietii si chiar le-o poate prelungi (in unele cazuri).

600 de boli neurologice
600 de boli neurologice

Policlinica Euromed din Ploiesti dispune de cel mai performat cabinet de neurologie din judetul Prahova, unde isi desfasoara activitatea unul dintre cei mai buni medici neurologi din tara: dr Dragomirescu Elena.

Programul cabinetului este zilnic, de luni pana vineri, incepand cu orele 09.00.

Pensionarii beneficiaza de o reducere de 20% din pretul de consult.

Pentru programari la cabinetul de neurologie al Policlinicii Euromed, puteti sa utilizati unul dintre numerele noastre de telefon sau sa va prezentati direct la sediul institutiei noastre, unde veti fi preluat de personalul nostru.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.