Serviciu de recoltare la domiciliu

Serviciu de recoltare la domiciliu

Serviciu de recoltare la domiciliu
Serviciu de recoltare la domiciliu

Serviciu de recoltare la domiciliu, oferit de catre Policlinica Euromed din Ploiesti, este disponibil in fiecare zi, de luni pana vineri, pe baza unei programari sau in urma unei simple solicitari.

Ti-au fost recomandate teste medicale de sange si urina, insa nu ai timp? Cineva drag tie are nevoie urgenta de analize de sange si urina, insa nu se poate deplasa pana la un laborator medical sau pur si simplu doresti o evaluare a sanatatii insa nu se poate prezenta la clinica?

Personalul medical al Policlinicii Euromed din Ploiesti are solutia: serviciul de recoltare la domiciliu.

Serviciu de recoltare la domiciliu
Serviciu de recoltare la domiciliu

Serviciul de recoltare la domiciliu al policlinicii Euromed poate fi solicitat atat in Ploiesti cat si in localitatile din imprejurimi.

Pacientii din Ploiesti, care vor solicita serviciul de recoltare la domiciliu nu au nevoie de programare. Cei care locuiesc in apropierea orasului au nevoie de programare.

Programarea se poate face la unul dintre numerele de telefon?

– 0344.143.246;

– 0725.590.016;

– 0752.113.123;

-0762.008.202.

Persoanele din Ploiesti, care vor solicita serviciul de recoltare, vor achita 30 de lei taxa de deplasare plus taxa de recoltare care este diferita in functie de analiza de sange efectuata.

Serviciu de recoltare la domiciliu
Serviciu de recoltare la domiciliu

Persoanele din alte localitati decat Ploiestiul, care vor solicita acest seviciu, vor achita 50 de lei taxa de deplasare plus taxa de recoltare care este diferita in functie de analiza de sange efectuata.

Probele de sange si/sau urina vor fi transportate in maxima siguranta, de temperatura si igiena, pentru rezultate optime.

Recoltarea corecta a urinei si transportul rapid catre laboratorul unde va fi testata sunt etape cruciale pentru obtinerea de informatii de calitate.
Pentru examenul obisnuit de urina (biochimie si sediment) recoltarea se face din prima urina de dimineata,

Urocultura se face tot din prima urina de dimineata. Transportul recipientului la laborator trebuie sa se faca in mai putin de 1 ora de la recoltare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.