Infectia urinara nu se trateaza acasa

INFECTIA URINARA NU SE TRATEAZA ACASA

 

Infectia urinara nu se trateaza acasa
                      Infectia urinara nu se trateaza acasa

Infectia urinara nu se trateaza acasa si in nici un caz nu se ia tratament medicamentos dupa sfaturile rudelor sau tratamente indicate pe internet. Tratarea folosind internetul duce la intarzierea depistarii bolii reale sau mai rau sa anuleze efectul medicamentelor prescrise ulterior de catre medicul specialist.

Infectia urinara nu se trateaza acasa
Infectia urinara nu se trateaza acasa

Infectia urinara nu se trateaza acasa cu diferite ceaiuri sau antibiotice luate dupa ureche.

Multe femei, mai exact in procent de peste 50% si aproximativ o cincime dintre barbati fac, in decursul vietii, cel putin o infectie urinara. Netratate corespunzator infectiile ajung sa distrug în timp rinichii si aparatul urinar.
De obicei, semnele unei infectii urinare sunt usor de depistat de catre un medic specialist. Este vorba despre umflarea pleoapelor si a degetelor de la maini, picioare umflate si dureri in zona spatelui.
Infectia urinara nu se trateaza acasa! Da o fuga la medic! De la o simpla infectie urinara se poate ajunge in timp la bolile grave ale rinichilor, care evolueaza lent si tacut. Astfel, in multe cazuri, se ajunge la medic prea tarziu sau doar atunci cand unica solutie de tratament ramane dializa.
Infectia urinara nu se trateaza acasa
Infectia urinara nu se trateaza acasa

Medicii policlinicii Euromed din Ploiesti, care are angajati medici primari si specialisti de renume din judetul Prahova, sunt pregatiti sa te ajute sa ai rinichi sanatosi. Un control anual,  care sa includa analize precum   hemoleucograma, glicemia, ureea, creatinina, probe de urina si ecografia abdominala si control al prostatei(in cazul barbatilor) va poate ajuta sa aveti o viata sanatoasa.
Pentru programari la clinica Euromed din Ploiesti, trebuie sa faceti programare la unul dintre numerlee noastre de telefon sau direct la receptia istitutiei, unde personalul nostru va prelua imediat cazul dumneavoastra.

Persoanele varstnice trebuie sa stie ca beneficiaza de reducere de 20% din costul de consultatie. Reducerea se face simplu, doar prin prezentarea cuponului de pensie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.