Foamea permanenta

FOAMEA PERMANENTA

Foamea permanenta
Foamea permanenta

Mancam pentru a exista sau existam pentru a manca? O intrebare capcana pentru toti cei pentru care exista sindromul de foame permanenta.

Fie ca este o cauza a stresului, a oboselii,a placerii vinovate de a savura in permanenta ceva, foamea permanenta nu aduce nici un beneficiu celui care sufera de asa ceva. Ba mai mult, in timp calitatea vietii scade dramatic. Vestile rele nu se opresc aici! Foamea permanenta creaza un triunghi vicios si extrem de periculos. Obiceiul culinar nesanatos nu face altceva decat sa duca kilograme in plus corpului nostru, dupa care se ajunge la pierderea respectului de sine si, pana la urma, la pierderea increderii ca iti poti controla propria viata.

Foamea permanenta
Foamea permanenta

Cei care sufera de aceasta afectiune, transforma mancarea intr-o placere. Devine atat de chinuitoare , incat aceste persoane se scoala si in cursul noptii pentru a mai manca ceva. sunt tentati sa deschida  frigiderul oricand se doreste experimentarea de stari emotionale puternice ca supararea, anxietatea, singuratatea, stresul, oboseala sau plictiseala. Foamea permanenta sau emotionala nu va fi niciodata calmata cu mancare.

Foamea permanenta
Foamea permanenta

Pentru a gasi rezolvare pentru foamea emotionala trebuie apelat la psiholog. Doar un specialist va stii cum sa abordeze problema, sa gaseasca motivele pentru producerea ei si sa ajute individul sa gaseasca resursele proprii pentru a manca sa traiasca si nu sa traiasca pentru a manca.

La Policlinica cu plata Euromed Ploiesti puteti beneficia de ajutorul celui mai bun psiholog din judetul Prahova.
Pentru intrebari sau programari va rugam sa folositi unul dintre numerele noastre de telefon sau sa va prezentati direct la sediul institutiei noastre din Ploiesti , strada Zimbrului, numarul 8.