Depresia postpartum

DEPRESIA POSTPARTUM

Depresia postpartum
Depresia postpartum

Cu ajutorul echipei Policlinicii cu plata Euromed Ploiesti te ajutam sa tii sarcina sub control( cu ajutorul ecografelor) si tot la noi poti gasi ajutor daca suferi de depresie postpartum.

Foarte multe proaspete mame se simt abatute dupa nastere, triste, fara chef de nimeni si nimic, desi au toate motivele din lume sa se bucuri: au adus pe lume un copil sanatos, care are nevoie de protectia celor  ce le-au dat viata.

Nu te lupta singura cu depresia postpartum. Medicul nostru psihiatru te poate ajuta sa depasesti aceste momente dificile si sa redevii cea de dinainte de debutul afectiunii provocate de nastere.

Depresia postpartum
Depresia postpartum

Afectiunea este de natura psihica si este extrem de raspandita printre femei. Cel putin una din 8 proaspete mame se confrunta cu depresia postpartum. Acestea pot avea atitudini negative fata de copil si uneori il pot percepe ca pe o povara. Copiii acestor mame pot dezvolta tulburari de atasament, tulburari de comportament (tulburari de somn, de alimentatie, hiperactivitate), intarzieri in dezvoltarea cognitiva, tulburari socio-emotionale si depresie precoce.

Deci nu este de neglijat acest tip de depresie si in nici un caz nu trebuie cautate scuze cum ca nu putem ajunge la medic, din cauza lipsei de timp sau ca nu are cine sa stea cu bebelusul.

Depresia postpartum
Depresia postpartum

Policlinica cu plata Euromed va sta la dispozitie cu cei mai buni medici psihiatrii si psihologi din judetul Prahova pentru a va veni in ajutor sa depasiti aceste momente critice atat din viata prospetei mame cat si a bebelusului.

Programul cabinetului psihologic si psihiatric este zilnic, de luni pana vineri.

Pentru informatii suplimentare sau programari puteti folosi unul dintre numerle noastre de telefon sau va puteti prezenta la recepstia institutiei noastre , unde veti fi preluat de un cadru medical.