Boala fantoma

BOALA FANTOMA

Boala fantoma
Boala fantoma

Sunteti in permanenta speriati ca suferiti de boli grave(adesea imaginare) si ca medicii nu va trateaza potrivit pentru a pune capat bolii, ba mai mult, ca acestia va ascund adevarul despre afectiunile de care suferiti?  Nu mai asteptati nici macar o zi si adrasati-va medicul psihiatru sau psiholog! Este posibil sa fiti afectati de boala fantoma – IPOHONDRIA.

Ipohondria este o afectiune mentala care se manifesta printr-un interes absurd pentru propria sanatate, desi, in cele mai multe cazuri persoana cu boala fantoma este de fapt perfect sanatoasa.

Boala fantoma
Boala fantoma

Persoanele ipohondre acuza in permnenta dureri(de cele mai multe ori imaginare) si vorbesc foarte des despre afectiunile lor. Ba mai mult daca vorbesc cu o alta persoana despre o boala, imedit acestia au impresia ca au si ei aceasta afectiune.

De fapt totul este in imaginatia ipohondrilor, care au nevoie de ajutor din partea unui psiholog sau psihiatru. Tratamentul isi propune sa modifice gandirea si comportamentul care duce la aparitia simptomelor. Acest lucru se poate realiza cu ajutorul psihoterapiei, a terpiei de sustinere si tratament medicamentos luat doar la prescripitia medicului specialist psihiatru.

Boala fantoma
Boala fantoma

Pentru ajutor medical specializat va puteti adresa medicilor Policlinicii cu plata Euromed din Poiesti care dispune de cabinete medicale dotate la standarde europene.

Pentru programari putei apela unul dintre numerele noastre de telefon sau puteti veni direct la receptia institutiei din Ploiesti, strada Zimbrului, numarul 8.