Ameteala

AMETEALA

Ameteala
                                Ameteala

Daca te confrunti cu reprize de ameteala, trebuie neaparat sa consulti un medic, pentru ca poate fi vorba despre o problema grava de sanatate.

Un astfel de simptom poate sa apara si la persoanele sanatoase ca urmare a folosirii unei perechi de ochelari nepotriviti sau din cauza sarcinii din pantece

Ameteala poate fi insa clar un simptom care vorbeste de la sine de o anemie, infectii ale creierului sau ale urechii sau poate de crestere sau scadere a tensiunii.

Ameteala
                           Ameteala

Oricare ar fi cauza, medicii policlinicii Euromed sunt pregatiti sa descopere cauza ametelii si sa gasesca, impreuna cu dumneavostra cele mai bune tratamente.

Ameteala este insotita , de regula si de alte simptome, care conduc la un diagnostic corect. In functie de fiecare caz in parte, poate fi vorba despre un accident vascular cerebral (blocarea sau lezarea unui vas sanguin cerebral) sau de un accident ischemic tranzitoriu (intreruperea temporala a aportului de sange la creier).  De asemenea poate fi vorba despre o hemoragie sau tumora a creierului.  sau poate fi vorba despre spondiloza cervicala. De asemenea, ameteala poate fi o cauza a unei inflamatii a urechii interne.

MERGI LA MEDIC

Daca nu este vorba despre ceva grav, ameteala trece de la sine, insa sunt cazuri in care ametelile sunt simptomul unor boli grave. Mergi la medic fara a mai amana daca:

– ai brusc ameteli severe.
– ametesti fara motiv (de exemplu, nu esti deshidratata, nu te-ai ridicat prea repede sau nu te-ai invartit).
– ai simptome noi asociate ametelii ( de exemplu greata).
– urmezi un tratament medicamentos.

Ameteala
                          Ameteala

Pentru programari la policlinica Euromed din Ploiesti apelati unul dintre numerele de telefon ale institutiei noastre sau direct la sediul firmei de pe strada Zimbrului, numarul 8.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.