Acneea tratata la Euromed

ACNEEA TRATATA LA EUROMED

Acneea trata la Euromed
Acneea trata la Euromed

Acneea tratata la Euromed, cea mai noua policlinica cu plata din Ploiesti, unde pot fi gasite mai multe cabinete medicale, cu specializari diferite, inclusiv dermatovenerice. Daca aveti cosuri, puncte negre sau puncte albe adresati-va specialistului policlinicii noastre, dr.Carmen Sabau care va va ajuta sa scapati de acnee, cu tratamente personalizate.

Acneea trata la Euromed
Acneea trata la Euromed

Specifica mai ales varstei adolescentei acneea poate da mari batai de cap tinerilor care le considera inestetice. Multi incearca tratamente pe cont propriu, auzite de la colegi si prieteni fara a stii cat de mult se expun riscului de a inrautatii situatia. Este interzis sa va tratati singuri, este posibil sa inrautatii situatia si, mai mult sa ramaneti cu cicatrici pe viata.

Acneea trata la Euromed
Acneea trata la Euromed

Acneea este determinata de inflamatia foliculului pilo-sebaceu, care reprezinta o anexa a pielii alcatuita din radacina firului de par si structura atasata care secreta grasime (sebum). De obicei acnee apare pe fata – frunte, nas, obraji, barbie; pe spate, pe piept. Deseori leziunile active netratate corect pot sa conduca la cicatrici si pete pigmentare.

Cauzele aparitiei acneei sunt multiple. Poate fi vorba despre dereglari hormonale, de expunerea la soare, utilizare de produse cosmetice nepotrivite sau expirate,  exces de dulciuri, ereditar etc.

Acneea trata la Euromed
Acneea trata la Euromed

Tratamentul pentru acnee este intotdeauna individualizat in functie de tipul de leziuni care predomina si in functie de problemele medicale pe care le are pacientul. Tratamentul ESTE DE OBICEI DE LUNGA DURATA. Doar medicul dermatolog stabileste durata si tipul de tratament, in functie de evolutia leziunilor de acnee.

Pentru programari la cabinetul de dermatologie, va rugam sa apelati unul dintre numerele noastre de telefon sau sa va prezentati direct la receptia institutiei noastre din Ploiesti, strada Zimbrului, numarul 8.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.